Wrapchamp - Umeå

Foliera din bil hos Wrapchamp i Umeå. Gör en inbokning idag, så kommer våra kunniga medarbetare att erbjuda dig bästa möjliga service. Vi vill dig en oförglömlig kundupplevelse som du vill rekommendera till andra! Välkommen till vår verkstad för att göra din bil eller fordonspark snyggare än någonsin.

När du bokar foliering hos oss i Umeå

Du som kund skall känna dig väl och tryggt omhändertagen och att du gärna fortsätter använda oss långsiktigt. Det är vår främsta ambition som leverantör av foliering. Den inställningen återspeglas i vår värdegrund, som också inkluderar ett professionellt arbetssätt med ett professionellt bemötande som självklarhet.

Arbetet sker i två steg. Det första steget innebär att vi kommer överens om ett resultat. Vi visar dig en 3D-modell som du godkänner innan vi går vidare. Därefter inleds arbetet med att ge ditt eller dina fordon sin nya look. Under projektets gång håller vi oss naturligtvis till den överenskomna tidsplanen och budgeten. Oförutsedda kostnader är inget du behöver fundera över, då det inte förekommer.

Emil Viksten

Jag är din kontakt

Emil Olofsson Viksten heter jag och är din kontaktperson för WrapChamps studio i Umeå.

Jag har ett gediget bilintresse och har arbetat i olika former kring bilar sedan tonåren.

Jag är mån om din upplevelse hos oss och jag arbetar passionerat för att uppnå bästa resultat varje dag.

Lämna ett omdöme?

Har du varit i kontakt med oss och vill lämna ett omdöme? Scanna QR-koden med din telefon eller klicka på bilden på QR-koden för att lämna en recension.