Wrapchamp - Örebro

Du kan boka tid omgående för foliering av din bil här i Örebro. Vi har som mål att alltid ge samma goda och professionella service oavsett vilken av våra anläggningar i Sverige du besöker! Så du kan känna dig säker på att få samma resultat varje gång. Välkommen in till oss på WrapChamp i Örebro redan idag så bokar vi en tid som passar dig.

Så går folieringen till hos oss i Örebro

Vi har som ambition att det du som kund ska känna dig trygg och delaktig i hela processen. Vi hoppas att en nöjd kund besöker oss igen och rekommenderar oss till andra.

För att detta ska bli möjligt ser vi till att du är delaktig i hela processen och är med och godkänner produkten innan den börjar tillverkas. Så att det färdiga resultatet inte kommer som en överraskning. Därför pratar våra skickliga designers med dig och du får vara med att ta fram precis det koncept du hade tänkt dig. Innan något går till produktion gör vi först en 3D-modell som du får godkänna så att du tydligt kan se hur det kommer att se ut.

Därefter går det till produktion och du kan vara säker på att du vet hur det färdiga resultatet kommer att se ut alltså inte kunna något alls om foliering och varumärke på fordon – vi tar hand om allt det du vill att vi ska göra. Om du redan har ett uttänkt koncept så hjälper vi dig med att förverkliga detta. Välkommen in till WrapChamp!

Mikael Zuaw

Jag är din kontakt

Mikael Zuaw heter jag och är din kontaktperson för WrapChamps studio  Örebro.

Jag har ett gediget bilintresse och har arbetat i olika former kring bilar hela livet.

Jag är mån om din upplevelse hos oss och jag arbetar passionerat för att uppnå bästa resultat varje dag.

Lämna ett omdöme?

Har du varit i kontakt med oss och vill lämna ett omdöme? Scanna QR-koden med din telefon eller klicka på bilden på QR-koden för att lämna en recension.