emblem pokal stor
Klarnas logga vit

WrapChamp erbjuder smidig betalning! Vi har samarbeta med Klarna för att kunna erbjuda dig flexibla betalningsalternativ.

emblem pokal stor
Emblem

Proffs på bildekor

Foliering i Jönköping

Anlita oss för att foliera din bil i Jönköping. WrapChamp är en ledande leverantör i branschen. Här leds vi av passion, för att leverera ett resultat i toppklass, samt en kundupplevelse i världsklass. Boka tid för bilfoliering redan idag.

Fridhemsvägen 27
553 02 Jönköping

Boka tid för foliering i Jönköping

Du kan förvänta dig ett resultat utifrån tydlig överenskommelse. Vi säkerställer alltid att vi är överens med kunden innan produktionen påbörjas. Detta görs med korrektur i form av en tydlig 3D-modell. Produktionen sker utifrån en satt tidsplan, med god kommunikation och utan oväntade kostnader som dyker upp längs vägen.

Våra värdegrunder är profession, långsiktighet och trygghet. Vi strävar efter långsiktiga kundrelationer, vilket vi vill uppnå genom leveranser av hög kvalitet och kommunikation som skapar trygghet. Detta ställer krav på oss som leverantör, och vi räknar med att klara dem med noggrannhet, pålitlighet och hårt arbete.

Läs mer här

Vilka är WrapChamp i Jönköping?

Vi är en del i en kedja för fordonsdekor och bilwrapping som växer nationellt och har sikte på Europa. I våra studios hjälper dig certifierade applikatörer. De använder sig endast högkvalitativa material. Våra studios erbjuder helhetslösningar till kunder med enstaka fordon eller hela fordonsparker. 

Vi siktar på att bli störst inom vår bransch i Europa. Det ska vi uppnå genom att vara de skickligaste, men också ha det bästa kundbemötandet. Som kund ska du känna dig trygg i att hanteringen av ditt eller dina fordon är marknadens bästa. Självklart kommer allt med kvalitetssäkring.

Daniel Nykänen Studioansvarige Jönköping Profilbild

Jag är din kontakt

Daniel Nykänen heter jag och är din kontaktperson för WrapChamps studio i Jönköping.

Jag har ett gediget bilintresse och har arbetat i olika former kring bilar sedan tonåren.

Jag är mån om din upplevelse hos oss och jag arbetar passionerat för att uppnå bästa resultat varje dag.