Fixa chrome delete i Örebro

Tycker du att de gamla listerna inte fungerar längre? Känns bilen daterad? Boka tid för chrome delete hos oss i Örebro. På WrapChamp garanterar vi ett professionellt resultat som du alltid kommer att bli nöjd med. Vi kan dölja alla typer av fogar på alla typer av bilar och fordon och vi tar oss gärna an hela ditt företags fordonsflotta för en välbehövlig uppgradering av utseendet.

Vad är chrome delete?

Chrome Delete (eller DeChrome) är ett sätt att dölja oönskade lister, skarvar och övriga kromdetaljer på bilen med vinylfolie på ett icke beständigt sätt för att få ett helt annat mer enhetligt intryck av bilen. Och det är mycket billigare än att byta ut mot nya lister, måla om allt eller byta hela karossen. Det går alltså enkelt att åter avlägsna i framtiden om man vill ändra utseendet igen.

Chrome delete i Örebro

Vill du att vi kontaktar dig?

Vi är experter på annat än chrome delete i Örebro

Vi hjälper ditt företag med varumärkesvisualisering så att du syns på rätt sätt. Med vår kunniga personal garanterar vi dig att du får ett stilsäkert och snyggt resultat. Vi tar ditt budskap och dina visioner och anpassar dem för ditt fordon så att det passar med tidens ideal. Vår erfarna personal hjälper dig hitta precis rätt lösning för just ditt företag!

Hur går det till?

Först pratar vi med dig så att vi verkligen vet vad det är du eftersträvar och önskar och sedan tar vår kunniga personal tar fram ett koncept som utgår från typ av fordon och varumärkesprofil för just din verksamhet. Därefter tar våra skickliga designers fram en 3D-modell av hela konceptet som du får ta ställning till innan något tillverkas. Så du behöver inte oroa dig att teori och verklighet inte stämmer överens.

Först när förslaget godkänts av dig sätter vi igång med tillverkningen och du kan känna dig säker på att du därmed vet vilken produkt som sedan väntar i det färdiga resultatet. Vi vill såklart ha nöjda kunder i hela processen!

Kontakta oss för chrome delete i Örebro redan idag.