Wrapping i Örebro, bildekor för alla sorters fordon

WrapChamp i Örebro gör allt från beställningar från privatpersoner till stora företagsordrar för hela lastbilsflottor. Vi kan enkelt fixa hela ditt företags fordonspark oavsett storlek och med snabba leveranstider. Tveka därför inte att kontakta oss för att få veta mer om vilka sorters typer av uppdrag vi kan utföra. Nedan kan du ta en titt på en del av det vi erbjuder:

Vi hjälper dig med utformningen också

Vår erfarna personal har lång erfarenhet av hur man tar fram och designar olika sorters stilar och varumärken för custom wrapping, beroende på vem det som är ens huvudsakliga målgrupp. Vi kan alltså hjälpa dig med hela processen så att det går hand i hand med hur just din varumärkesprofil ser ut. Självklart kan vi även arbeta utifrån ditt beprövade koncept eller dina etablerade företagssymboler ifall du önskar det. Innan produkten går till tillverkning tar vi sedan fram en tydlig 3D-modell så att du kan se hur det färdiga resultatet kommer att bli. Först när den är godkänd går den till tryck.

Wrapping i Örebro

Vill du att vi kontaktar dig?

Bildekor i Örebro och resten av landet

Wrapchamp finns i flera svenska städer förutom Örebro. Kanske har du sett oss och undrat om vilka tjänster vi har och om det är någon skillnad beroende på vilken anläggning du besöker? Men oavsett vilken av våra inrättningar du åker till kan du känna dig trygg i att vi erbjuder exakt samma sorts tjänster och kvalitét. Vi använder oss av identiska tekniska lösningar och serviceutbud på alla våra anläggningar. Det innebär att du kan känna dig säker på att kvalitén alltid är densamma, oavsett var dekor och wrap till din bil blir gjord.

Har du frågor eller speciella önskemål? Ta kontakt här så hjälper vi dig. Kontakta oss redan idag eller kom in till oss och diskutera dina idéer.