emblem pokal stor
Klarnas logga vit

WrapChamp erbjuder smidig betalning! Vi har samarbeta med Klarna för att kunna erbjuda dig flexibla betalningsalternativ.

emblem pokal stor
Emblem

Proffs på bildekor

Foliering i Uppsala - kom till WrapChamp

Foliera din bil i Uppsala hos WrapChamp. Här jobbar vi med passion, för att ge dig ett förväntat resultat i toppklass och en kundupplevelse som du inte glömmer. Välkommen att boka tid för foliering av bil hos oss!

Därför ska du boka foliering vid oss

Våra värdegrunder är profession, långsiktighet och trygghet. Det innebär att du kan förvänta dig ett resultat som är precis vad vi utlovat, och enligt en skiss som du har godkänt innan produktionen påbörjas. Produktionen kommer att ske enligt den tidsplan vi har kommit överens om, och med god kommunikation utan oväntade kostnader. Så skapar vi trygghet för dig som kund, och kan uppnå vårt mål med en långsiktig relation oss emellan.

Läs mer här

Vilka är WrapChamp i Uppsala?

Vi är en del i en kedja för fordonsdekor och bilwrapping som etablerar sig över hela Sverige. Med hjälp av högkvalitativa certifierade applikatörer och studios erbjuder helhetslösningar, för enstaka fordon eller hela fordonsflottor. 

Vi har stora ambitioner och vill bli störst i Europa, något som vi ska uppnå genom att vara de skickligaste i branschen. Våra  kunder kan vara trygga i att hanteringen av deras fordon är marknadens bästa. Detta gäller även våra material. Allting med kvalitetssäkring - självklart.

Johan Råmbin Studioansvarige Uppsala Profilbild

Jag är din kontakt

Johan Råmbin heter jag och är din kontaktperson för WrapChamps studio i Uppsala

Jag har många års erfarenhet av fordonsdekor vilket i sin tur
väckt ett genuint intresset för helfoliering!

När ni lämnar ert fordon hos mig, så ska ni förvänta er
en fordonsfoliering av högsta klass!