emblem pokal stor
Klarnas logga vit

WrapChamp erbjuder smidig betalning! Vi har samarbeta med Klarna för att kunna erbjuda dig flexibla betalningsalternativ.

emblem pokal stor
Emblem

Proffs på bildekor

Foliering i Trollhättan hos Wrapchamp

Foliera bilen hos Wrapchamp i Trollhättan. Boka gärna en tid idag, så kommer våra passionerade och kunniga medarbetare att erbjuda dig service i toppklass. Vår ambition är att ge dig en sällsam kundupplevelse! Välkommen in till oss för tryggt och säkert bemötande!

Lextorpsvägen 985
461 65 Trollhättan

När du bokar foliering hos oss i Trollhättan

Vår främsta ambition som leverantör av foliering, är att du som kund skall känna dig väl och tryggt omhändertagen och att du gärna fortsätter använda oss långsiktigt. Allt detta återspeglas i vår värdegrund, vilken självklart också inkluderar ett ständigt professionellt arbetssätt.

Själva produktionen består av två steg. I det första steget kommer vi överens om ett resultat. Detta görs med en 3D-modell som du godkänner. Först därefter inleds arbetet.

Under detta håller vi oss såklart till den överenskomna tidsplanen och några oväntade kostnader tillkommer ej.

Läs mer här

Vilka är WrapChamp i Trollhättan?

Vi är en del av en nationellt etablerad kedja inriktad på bilwrapping och bildekor. Våra högkvalitativa certifierade applikatörer arbetar med material av högsta kvalitet för att ge dig en trygg kundupplevelse.

Var och en av våra studios erbjuder helhetslösningar, så att vi kan hjälpa dig med såväl enstaka fordon som fordonsparker.

Eftersom vi anser oss vara de skickligaste i vår bransch, är det inte överraskande att vi också siktar på att bli störst i Europa. Var du än befinner dig, kan du lita på att vår hantering av dina fordon är marknadens bästa. Självklart med kvalitetssäkring!

Mattias Fransson

Jag är din kontakt

Mattias Fransson heter jag och är din kontakt för WrapChamps studio i Trollhättan

Jag har ett brinnande intresse för alla typer av fordon, 2 som 4 hjul och har skruvat sedan barnsben.

Jag är mån om din upplevelse hos oss och jag arbetar passionerat för att uppnå bästa resultat varje dag.