emblem pokal stor
Klarnas logga vit

WrapChamp erbjuder smidig betalning! Vi har samarbeta med Klarna för att kunna erbjuda dig flexibla betalningsalternativ.

emblem pokal stor
Emblem

Proffs på bildekor

Foliera din bil hos WrapChamp i Sundsvall

Sugen på en ny finish och modern look på din bil? Vi har som mål att alltid ge samma professionella service oavsett vilken av våra anläggningar i Sverige du besöker! Så du kan känna dig säker på att få samma goda professionella resultat på din foliering varje gång. Du kan boka tid omgående för foliering av din bil här i Sundsvall eller i någon annan av våra anläggningar. Välkommen in till oss på WrapChamp i Sundsvall redan idag så bokar vi en tid som passar dig.

Arbetsledarvägen 8
857 53 Sundsvall

Så går folieringen till hos oss i Sundsvall

Fleetwrap? Businesswrap? Fullwrap? Oavsett vad du söker så har vi lösningen. Vi har givetvis som ambition att du som kund ska känna dig trygg och delaktig i hela processen så därför ser vi till att du är med oss hela vägen från koncept till färdig produkt.

Och innan något går till tryck får du se och godkänna en modell av hur det slutgiltiga resultatet kommer att se ut. Så att det inte kommer som en överraskning. På så vis blir både du och vi nöjda med arbetet.

Läs mer här

En nationell kedja med höga ambitioner

Vi är inte nöjda om våra kunder inte är det. Vi på WrapChamp i Sundsvall är en del i en kedja för fordonsdekor och bilwrapping som växer nationellt och har sikte på att expandera med vårt koncept ut i Europa. Våra anläggningar är bemannade med certifierad personal. De använder sig givetvis alltid av marknadsledande material och teknik.

Våra studios erbjuder helhetslösningar till kunder med enstaka fordon eller för hela fordonsparker för företag. Genom att vara de skickligaste, men också ha det bästa kundbemötandet siktar vi på att bli störst i Europa inom vår bransch.

Som kund ska du alltid känna dig trygg i att hanteringen av ditt eller dina fordon alltid är marknadens bästa. Självklart kommer allt vi gör med kvalitetssäkring. Så kontakta oss redan idag och beställ en tid!

Christoffer Grön (1)

Jag är din kontakt

Christoffer Grön heter jag som öppnar WrapChamp studio i Sundsvall inom kort.

Jag har ett gediget bilintresse och har arbetat i olika former kring bilar sedan tonåren.

Jag är mån om din upplevelse hos oss och jag arbetar passionerat för att uppnå bästa resultat varje dag.