Wrapchamp - Vetlanda

WrapChamp i Vetlanda erbjuder foliering

Fixa en bildekor hos WrapChamp hos oss i Vetlanda. Boka din tid idag, så hör våra duktiga medarbetare av sig till dig för bästa möjliga service. Vi kommer ge dig en kundupplevelse du sent kommer glömma, och som du vill rekommendera till andra!
Välkommen till WrapChamp, vi kommer göra din fordonspark eller bil ännu snyggare.

Detta sker under bilfoliering i Vetlanda

Vårt mål som företag är att du ska känna dig omhändertagen och trygg, och gärna fortsätter använda oss i framtiden. Detta är vårt främsta mål som bilfolierare. Denna inställning återspeglas i vår värdegrund, och som bygger på ett professionellt arbetssätt med ett kundbemötande i toppklass.

Carwrappingen sker i två olika steg. Första steget är att vi kommer överens om ett resultat vi båda är nöjda med. Vi skapar en 3D-modell där vi visar våra idéer som ni godkänner innan vi går till nästa steg. Efter detta inleds arbetet för oss att ge ditt fordon en ny och fräsch look. Vi håller oss naturligtvis inom tidsplanen och budgeten vi kom överens om. Några extra oförutsedda kostnader är ingenting nu behöver ta i akt, eftersom det inte förekommer.

Wilhelm Nowak

Jag är din kontakt

Wilhelm Nowak heter jag och är din kontaktperson för WrapChamps studio i Vetlanda.

Jag har ett gediget bilintresse och har arbetat i olika former kring bilar sedan tonåren.

Jag är mån om din upplevelse hos oss och jag arbetar passionerat för att uppnå bästa resultat varje dag.

Lämna ett omdöme?

Har du varit i kontakt med oss och vill lämna ett omdöme? Scanna QR-koden med din telefon eller klicka på bilden på QR-koden för att lämna en recension.