emblem pokal stor
Klarnas logga vit

WrapChamp erbjuder smidig betalning! Vi har samarbeta med Klarna för att kunna erbjuda dig flexibla betalningsalternativ.

emblem pokal stor
Emblem

Proffs på bildekor

Wrapchamp - Vetlanda

WrapChamp i Vetlanda erbjuder foliering

Fixa en bildekor hos WrapChamp hos oss i Vetlanda. Boka din tid idag, så hör våra duktiga medarbetare av sig till dig för bästa möjliga service. Vi kommer ge dig en kundupplevelse du sent kommer glömma, och som du vill rekommendera till andra!
Välkommen till WrapChamp, vi kommer göra din fordonspark eller bil ännu snyggare.

Detta sker under bilfoliering i Vetlanda

Vårt mål som företag är att du ska känna dig omhändertagen och trygg, och gärna fortsätter använda oss i framtiden. Detta är vårt främsta mål som bilfolierare. Denna inställning återspeglas i vår värdegrund, och som bygger på ett professionellt arbetssätt med ett kundbemötande i toppklass.

Carwrappingen sker i två olika steg. Första steget är att vi kommer överens om ett resultat vi båda är nöjda med. Vi skapar en 3D-modell där vi visar våra idéer som ni godkänner innan vi går till nästa steg. Efter detta inleds arbetet för oss att ge ditt fordon en ny och fräsch look. Vi håller oss naturligtvis inom tidsplanen och budgeten vi kom överens om. Några extra oförutsedda kostnader är ingenting nu behöver ta i akt, eftersom det inte förekommer.

Viktor Larsson Studioansvarige Borlänge Profilbild

Jag är din kontakt

Wilhelm Nowak heter jag och är din kontaktperson för WrapChamps studio i Vetlanda.