Wrapchamp - Växjö

Välkommen att foliera din bil hos WrapChamp Växjö!

Vi är ledande inom bilfoliering och annan bildekor, och går alltid in för att leverera en upplevelse i världsklass. Med profession, långsiktighet och trygghet som värdegrund, kommer du att få förstklassig service.

Vårt engagerade och erfarna team kommer att ge dig en bilfoliering av högsta kvalitet. Boka din tid redan idag och få den bilddekor du önskar.

Boka foliering i Växjö

Vi strävar efter att skapa en långvarig relation med dig som kund. Därför värdesätter vi professionalism, långsiktighet och trygghet. Vi är såklart alltid beredda att göra det som krävs för att uppfylla dina behov och förväntningar. På detta sätt upprätthåller vi vår goda kvalitet.

Våra kunder kan alltid förvänta sig att resultatet kommer att bli som vi kommit överens om. Vårt förslag presenteras som en tydlig 3Dmodell vilken godkänns innan vårt arbete inleds. Leveransen sker sedan enligt vår uppgjorda tidsplan. Alltid med en god kommunikation och utan några oväntade kostnader.

Viktor Larsson Studioansvarige Borlänge Profilbild

Jag är din kontakt

Håkan Mellin heter jag och är din kontakt för WrapChamps studio i Växjö.

Jag har ett gediget bilintresse och har arbetat i olika former kring bilar sedan tonåren.

Jag är mån om din upplevelse hos oss och jag arbetar passionerat för att uppnå bästa resultat varje dag.

Lämna ett omdöme?

Har du varit i kontakt med oss och vill lämna ett omdöme? Scanna QR-koden med din telefon eller klicka på bilden på QR-koden för att lämna en recension.