Wrapchamp - Sundsvall

Sugen på en ny finish och modern look på din bil? Vi har som mål att alltid ge samma professionella service oavsett vilken av våra anläggningar i Sverige du besöker! Så du kan känna dig säker på att få samma goda professionella resultat på din foliering varje gång. Du kan boka tid omgående för foliering av din bil här i Sundsvall eller i någon annan av våra anläggningar. Välkommen in till oss på WrapChamp i Sundsvall redan idag så bokar vi en tid som passar dig.

Så går folieringen till hos oss i Sundsvall

Fleetwrap? Businesswrap? Fullwrap? Oavsett vad du söker så har vi lösningen. Vi har givetvis som ambition att du som kund ska känna dig trygg och delaktig i hela processen så därför ser vi till att du är med oss hela vägen från koncept till färdig produkt.

Och innan något går till tryck får du se och godkänna en modell av hur det slutgiltiga resultatet kommer att se ut. Så att det inte kommer som en överraskning. På så vis blir både du och vi nöjda med arbetet.

Viktor Larsson Studioansvarige Borlänge Profilbild

Jag är din kontakt

Reine Bergström heter jag och är din kontakt för WrapChamps studio i Sundsvall.

Jag har ett gediget bilintresse och har arbetat i olika former kring bilar sedan tonåren.

Jag är mån om din upplevelse hos oss och jag arbetar passionerat för att uppnå bästa resultat varje dag.

Lämna ett omdöme?

Har du varit i kontakt med oss och vill lämna ett omdöme? Scanna QR-koden med din telefon eller klicka på bilden på QR-koden för att lämna en recension.

Sundsvall