Wrapchamp - Strömstad

Foliera din bil på Wrapchamp i Strömstad. Boka en tid idag så kommer våra mycket kompetenta medarbetare erbjuda dig bästa möjliga service. Vi kommer att ge dig en kundupplevelse du sent glömmer och som du kommer vilja rekommendera till andra,

Välkommen in på vår verkstad – så gör vi din bil eller bilarna i din fordonspark snyggare än de någonsin varit.

När du har bokat foliering i Strömstad

Vi vill att du som kund skall känna dig kompetent och tryggt omhändertagen – och såklart att du med nöje fortsätter använda oss en lång tid framöver. Det är vår främsta ambition som folieringsproffs. Denna inställning återspeglas i vår värdegrund i vilken även ingår ett professionellt arbetssätt med ett professionellt bemötande.

Det arbete vi utför är en tvåstegsprocess. I det första steget kommer vi överens om ett resultat – vad i slutändan du vill ha. Därefter visar vi dig en 3D-modell av hur tänker att resultat skall bli, vilken du får godkänna innan vi går vidare. 

Steg två innebär att arbetet inleds. Här ger vi ditt eller dina fordon sin nya look. Allt eftersom projektet fortlöper, håller vi oss självklart till den tidsplan och den budget vi kommit överens om. Du behöver med andra ord ej fundera över oförutsedda kostnader – då dessa inte förekommer.

Viktor Larsson Studioansvarige Borlänge Profilbild

Jag är din kontakt

Erik Hilmersson heter jag och är din kontaktperson för WrapChamps studio i Strömstad.

Jag har ett gediget bilintresse och har arbetat i olika former kring bilar sedan tonåren.

Jag är mån om din upplevelse hos oss och jag arbetar passionerat för att uppnå bästa resultat varje dag.

Lämna ett omdöme?

Har du varit i kontakt med oss och vill lämna ett omdöme? Scanna QR-koden med din telefon eller klicka på bilden på QR-koden för att lämna en recension.