Wrapchamp - Östersund

Wrapchamp i Östersund erbjuder foliering

Foliera dina fordon på Wrapchamp hos oss i Östersund. Boka din tid idag så kontaktar vår duktiga personal dig för bästa möjliga service. Vi ger dig en kundupplevelse som du sent kommer att glömma och som du vill rekommendera till andra!
Välkommen till Wrapchamp, vi kommer att göra din flotta av fordon eller bilar ännu mer attraktiva.

Detta sker under en foliering i Östersund

Vårt mål som företag är att du ska känna dig omhändertagen och trygg och gärna fortsätta använda oss i framtiden. Detta är vårt främsta mål som fordonsfolierare. Denna attityd återspeglas i våra värderingar som bygger på ett professionellt förhållningssätt till förstklassig kundservice.

Carwrapping sker i två olika faser. Det första steget är att vi kommer överens om ett resultat som vi båda är nöjda med. Vi skapar en 3D-modell, där vi visar våra idéer, som du godkänner innan du går vidare till nästa steg. Då börjar arbetet för oss att ge ditt fordon ett fräscht och nytt utseende. Självklart håller vi oss till överenskommen tidsplan och budget. Alla oförutsedda merkostnader kommer inte längre att beaktas, eftersom de inte inträffar.

Ovebyman-bw

Jag är din kontakt

Ove Byman heter jag och är din kontaktperson för WrapChamps studio i Östersund.

Jag har ett gediget bilintresse och har arbetat i olika former kring bilar sedan tonåren.

Jag är mån om din upplevelse hos oss och jag arbetar passionerat för att uppnå bästa resultat varje dag.

Lämna ett omdöme?

Har du varit i kontakt med oss och vill lämna ett omdöme? Scanna QR-koden med din telefon eller klicka på bilden på QR-koden för att lämna en recension.