Wrapchamp - Linköping

Foliera din bil hos Wrapchamp i Linköping. Gör din tidsbokning idag, så kommer våra engagerade och erfarna medarbetare att erbjuda dig service av högsta nivå. Vårt mål är att ge dig en god kundupplevelse! Välkommen till Wrapchamp för ett tryggt bemötande.

Boka foliering hos oss i Linköping

Som leverantör av foliering är vår främsta ambition att du som kund skall känna dig förstådd och omhändertagen. Vi vill gärna att du bygger en långsiktig relation med oss. Det återspeglas i vår värdegrund, som även innehåller ett professionellt arbetssätt.

Själva produktionen sker i två steg. I första steget sker en överenskommelse om önskat resultat. Korrektur sker med en 3D-modell som du behöver godkänna innan vi går vidare. Därefter inleds vårt arbete med din bilfoliering. Under projektets gång håller vi oss naturligtvis till den aktuella tidsplanen. Några ytterligare kostnader tillkommer ej.

Simon Waller

Jag är din kontakt

Simon Waller heter jag och är din kontaktperson för WrapChamps studio i Linköping.

Jag har ett gediget bilintresse och har arbetat i olika former kring bilar sedan tonåren.

Jag är mån om din upplevelse hos oss och jag arbetar passionerat för att uppnå bästa resultat varje dag.

Lämna ett omdöme?

Har du varit i kontakt med oss och vill lämna ett omdöme? Scanna QR-koden med din telefon eller klicka på bilden på QR-koden för att lämna en recension.