Wrapchamp - Karlstad

WrapChamp folierar din bil i Karlstad

Vi på WrapChamp i Karlstad folierar din bil. Boka din tid hos oss, så får du förstklassig service av våra kvalificerade medarbetare. Vårt kundbemötande kommer få dig att rekommendera tjänsten till dina vänner! Kom till vår studio och se hur vi kan ge din fordonspark eller bil ett utseende som människor kommer minnas.

Läs mer om foliering i Karlstad

När du blir kund hos oss kan du känna dig omhändertagen och trygg. Vi ser gärna att vi fortsätter ett långsiktigt samarbete och kommer vara den främsta firman för foliering av bilar. Vår värdegrund bygger på ett arbetssätt som är professionellt och ett gott kundbemötande.

Arbetet vi utför kommer i två steg. Vi som leverantör, och du som kund diskuterar fram ett resultat, som vi sedan skapar som en 3D-modell. När du har godkänt denna modell, så påbörjas arbetet med att ge ditt fordon en ny look. Vi håller oss självklart inom budget, tidsplan och inga övriga kostnader tillkommer.

Anders Ahlstedt

Jag är din kontakt

Anders Ahlstedt heter jag och är din kontaktperson för WrapChamps studio i Karlstad.

Jag har ett gediget bilintresse och har arbetat i olika former kring bilar sedan tonåren.

Jag är mån om din upplevelse hos oss och jag arbetar passionerat för att uppnå bästa resultat varje dag.

Lämna ett omdöme?

Har du varit i kontakt med oss och vill lämna ett omdöme? Scanna QR-koden med din telefon eller klicka på bilden på QR-koden för att lämna en recension.