emblem pokal stor
Klarnas logga vit

WrapChamp erbjuder smidig betalning! Vi har samarbeta med Klarna för att kunna erbjuda dig flexibla betalningsalternativ.

emblem pokal stor
Emblem

Proffs på bildekor

Foliering i Lidköping

För foliering i Lidköping, kontakta oss på Wrapchamp! Våra passionerade och kunniga medarbetare garanterar en trygg och säker kundupplevelse. Vi arbetar med de bästa materialen för att ge dig ett enastående resultat. Vi ser fram emot att träffa dig!

Linspelsgatan 2
531 40 Lidköping

Boka foliering med oss i Lidköping

När du bokar en tid hos oss är vårt främsta mål att skapa en god kundrelation. I detta ingår att bemöta dig med professionalitet, arbeta långsiktigt och att ständigt få dig att känna dig trygg med oss.

Av vårt samarbete kan du förvänta dig att vi gör det vi kom överens om, baserat på en tydlig 3D-modell, som du givetvis får godkänna vi påbörjar arbetet. Själva produktionen sker enligt överenskommen tidsplan och utan några oväntade kostnader.

Läs mer här

Vilka är Wrapchamp i Lidköping?

Vi ingår i en nationellt etablerad kedja för bilwrapping och fordonsdekor. Hos oss finner du högkvalitativa certifierade applikatörer, som självklart uteslutande arbetar med material av hög kvalitet. Alla våra studios erbjuder helhetslösningar för såväl enstaka fordon som hela fordonsparker.

Vårt mål är att bli störst i Europa. För att nå dit fokuserar vi på två huvudsakliga punkter. Det ena är att vara de allra mest skickliga i branschen. Det andra är att erbjuda dig som kund kvalitetssäkrad och alltid trygg hantering av dina fordon.

Sofie Thörn Studioansvarige Lidköping Profilbild

Jag är din kontakt

Sofie Thörn heter jag och är din kontakt för WrapChamps studio i Lidköping

Jag har ett stort intresse för design och utseende på fordon. Vem vill inte ha ett snyggt och/ eller uppmärksammat fordon.

Jag brinner för att du som kund ska bli 100% nöjd! Det kommer du bli med ett resultat av högsta klass från mig.