emblem pokal stor
Klarnas logga vit

WrapChamp erbjuder smidig betalning! Vi har samarbeta med Klarna för att kunna erbjuda dig flexibla betalningsalternativ.

emblem pokal stor
Emblem

Proffs på bildekor

Foliera din bil hos Wrapchamp i Kungsbacka

Vi har som policy inom WrapChamp att du alltid ska känna att du får bästa bemötandet och den mest pålitliga slutprodukten. Vi vill vara marknadsledande med mest nöjda kunder helt enkelt. Välkommen in till oss för en service du kan räkna med.

Så här går det till att foliera din bil hos oss

Hur gör jag? Måste jag veta exakt hur jag vill att min lastbil ska se ut? Nej det behöver du inte. Vi hjälper dig med hela kedjan. Våra skickliga medarbetare i Kungsbacka tar hand om hela folieringen - från första diskussion till färdig bil. Det innebär att vi även hjälper dig ta fram en varumärkesprofil som du kan lita på fungerar just för ditt företag eller organisation. 

Läs mer här

Först träffar du oss och diskuterar med vår personal hur du vill att fordonet ska se ut, sedan tar våra designers fram ett koncept som de gör en 3D-modell av. Den här modellen får du sedan godkänna innan något alls går till produktion. Det innebär att du kan känna dig trygg i att redan från början veta hur det färdiga resultatet ser ut och du behöver därför inte oroa dig för några som helst extrakostnader eller ändringar av tidsplanering.

Vilka är WrapChamp i Kungsbacka?

WrapChamp finns i hela landet och varje inrättning har samma goda service och kvalitet. Vi erbjuder samma helhetslösning i Kungsbacka som på alla andra ställen. Vi siktar på att bli störst i Europa eftersom vi vet att vår idé med trygghet och service är det kunderna efterfrågar.  Självklart är vår personal certifierade experter som garanterar dig en foliering av toppkvalitet varje gång. Oavsett om det är en mindre beställning, komplettering på tidigare, eller en större ny fordonspark kan du förvänta dig samma goda resultat. Ta en titt på vårt sortiment för att se vilka lösningar vi erbjuder:

Frilagd anonym kille vit

Jag är din kontakt

Samuel Bergmann heter jag som öppnar WrapChamp studio i Kungsbacka inom kort.