Varför göra en chrome delete i Sundsvall?

Kromlister ger ofta en daterad känsla. Med en chrome delete fixar du enkelt en modern känsla på bilen. Med en chrome delete får du en kul och modern look utan att förbinda dig permanent till detta utseende. Vinylen går enkelt att avlägsna om du vill ändra bilens utseende igen. Boka tid hos oss på WrapChamp så garanterar vi ett professionellt resultat som du kommer att bli nöjd med. Vi kan dölja alla typer av fogar och listar på alla bilar och fordon och vi tar oss därför gärna ann hela ditt företags fordonsflotta.

Vad är chrome delete?

Chrome Delete eller DeChrome är ett sätt att dölja oönskade lister på bilen med vinylfolie. De finns i flertalet färger som matchar ditt fordon även om svart ofta är det vanligaste. På så sätt kan du enkelt fixa ett helt annat mer enhetligt och modernt intryck av bilen än vad listerna ofta ger. Och det är en kostnadseffektiv lösning i jämförelse med att byta ut mot nya lister, måla om allt eller göra ännu större ingrepp på karossen. Det är helt enkelt en smart lösning.

Chrome delete i Sundsvall

Vill du att vi kontaktar dig?

Sugen på tryck eller logotype på ditt fordon?

Vi kan mer än chrome delete här i Sundsvall. Vi är även experter på tryck av logotyper på fordon t ex. Vi hjälper dig med hela processen, från varumärkesvisualiseringen till själva trycket. Våra skickliga designers har lång erfarenhet av att utforma säljande och effektiva biltryck. Vi tar dina tankar och visioner och anpassar det för fordonet och ser till så att det passar. Osäker på hur du vill att det ska se ut? Oroa dig inte. Vår erfarna personal hjälper dig hitta precis rätt lösning för ditt företag eller organisation! Du är med på hela resan och får givetvis se resultatet presenterat innan det går till tryck!

Nyfiken på att veta mer? Kontakta oss!