Gör en chrome delete i Norrköping

Ser dina kromlister lite gamla och tråkiga ut? Då behöver du en chrome delete. Med en chrome delete får du en läcker modern look utan att bilens utseende förändras permanent. Vinylen som används kan tas bort när du vill. Boka en tid med WrapChamp i Norrköping och få ett professionellt utfört resultat som vi garanterar att du blir nöjd med. Vi kan dölja alla typer av lister, liksom fogar, på alla slags fordon. Vi tar oss också gärna an hela ditt företags fordonsflotta.

Vad innebär chrome delete?

DeChrome, som chrome delete också kallas, är en metod för att dölja lister på en bild med en speciell vinylfolie. Detta görs för att listerna upplevs som gamla och trista eller ifall de har skador på sig. Med chrome delete kan du dölja sådant i flera olika färger och på ett väldigt kostnadseffektivt sätt. En chrome delete är nämligen billigare och enklare än att byta ut lister, måla om bilen eller att ge sig stora ingrepp på ditt fordon. Alltså en väldigt smart lösning.

Chrome delete i Norrköping

Vill du att vi kontaktar dig?

Vill du ha en logotyp eller något tryckt på ditt fordon?

Vi kan hjälpa dig med mer än DeChrome. Förutom chrome delete är vi experter på tryck av logotyper på bilar. Vi tar dig hela vägen från din bild i huvudet till färdig på fordonet. Våra skickliga designers vet precis hur man skall göra det effektivt och snyggt. Och du behöver inte ha en färdig idé – det kan vi också hjälpa dig med! Självklart får du se hur det skall bli innan vi börjar trycka på din bil. På så vis undviks obehagliga överraskningar. Alla nöjda.

 

Kontakta oss för information om vinylwrapp och chrome delete i Norrköping redan idag.