Wrapping och bildekor i Sundsvall?

WrapChamp i Sundsvall är den du söker. Vi gör allt från enskilda tryck av privatpersoners bilar till företag med hela fordonsflottor. Vi kan enkelt fixa hela ditt företags totala fordonspark oavsett storlek och med snabba leveranstider. Vi erbjuder Fullwrap, Fleetwrap, Protectivewrap, Sunwrap, Businesswrap och Detailwrap. Skulle du ha speciella önskemål är det bara att kontakta oss om saken.

Varför wrappa bilen?

Att använda sig av wrapping och bildekor är ett enkelt sätt att skapa en ny fräsch look på en bil utan att behöva lägga en förmögenhet på omlackeringar och nya fordon. För en stor fordonsflotta är det en mycket dyr investering att ändra utseendet i vanliga fall. Men med wrapping får du en kostnadseffektiv lösning som också är reversibel om så önskas. Och vi hjälper dig med hela processen om du så önskar. Vår erfarna personal har lång erfarenhet av hur man tar fram och designar olika sorters stilar och varumärken, beroende på vem det som är ens huvudsakliga målgrupp. Innan något går till tillverkning tar vi sedan fram en tydlig och överskådlig 3D-modell så att du kan se hur det färdiga resultatet kommer att bli. Först när denna modell är godkänd av dig går den till tryck, för din och vår säkerhets skull.

Wrapping i Sundsvall

Vill du att vi kontaktar dig?

Bildekor i Sundsvall och resten av landet

Du är kanske bekant med att WrapChamp finns i flera svenska städer förutom Sundsvall. Kanske har du sett oss på fler ställen och undrat om vilka tjänster vi har och om det är någon skillnad mellan våra olika anläggningar? Det är det inte. Oavsett vilken av våra inrättningar du besöker kan du känna dig trygg i att vi erbjuder exakt samma sorts tjänster och kvalitét. Vår värdegrund bygger nämligen på professionalitet, enhetlighet och trygghet för dig som kund. Vi strävar därför efter långsiktiga kundrelationer, vilket vi uppnår med att du är delaktig i hela kedjan och att vi givetvis levererar en marknadsledande produkt av högsta kvalitet. Allt det här ställer stora krav på oss som leverantör och så ska det givetvis vara. Vi levererar det vi utlovar.

Nyfiken på att få veta mer? Kontakta oss!