emblem pokal stor
Klarnas logga vit

WrapChamp erbjuder smidig betalning! Vi har samarbeta med Klarna för att kunna erbjuda dig flexibla betalningsalternativ.

emblem pokal stor
Emblem

Proffs på bildekor

Foliering i Gävle - välj WrapChamp

Foliera din bil i Gävle hos WrapChamp, en ledande leverantör i branschen. Vi jobbar passionerat, med ambitionen att leverera ett resultat i toppklass och en oförglömlig kundupplevelse. Boka tid för foliering av bil hos oss redan idag.

Boka foliering i Gävle vid oss

Vi vill skapa trygghet för dig som kund, och strävar efter en långsiktig relation med dig. Detta ställer krav på oss som leverantör, och vi är beredda att svara upp mot dem. Detta utifrån våra värdegrunder som är professionalitet, långsiktighet och trygghet.

Som kund kan du förvänta dig ett resultat utifrån vad vi kommit överens om, enligt en tydlig 3D-modell som godkänns innan produktionen påbörjas. Produktionen sker utifrån den tidsplan som är satt, med god kommunikation och utan oväntade kostnader.

Läs mer här

Vilka är WrapChamp i Gävle?

Vår studio är en del i en kedja för bilwrapping och fordonsdekor som etablerar sig nationellt. Här får du hjälp av högkvalitativa certifierade applikatörer som endast använder material av hög kvalitet. Samtliga av våra studios erbjuder helhetslösningar, för enstaka fordon och för hela fordonsparker. 

Vår ambition är att bli störst i Europa. Detta är något som vi planerar att uppnå genom att vara de skickligaste inom vår bransch. Som kund kan du vara trygg i att hanteringen av ditt eller dina fordon är marknadens bästa. Allt med kvalitetssäkring - självklart.

Frilagd anonym kille vit

Jag är din kontakt

Info kommer inom kort