emblem pokal stor
Klarnas logga vit

WrapChamp erbjuder smidig betalning! Vi har samarbeta med Klarna för att kunna erbjuda dig flexibla betalningsalternativ.

emblem pokal stor
Emblem

Proffs på bildekor

Borlänge

Välkommen till WrapChamp Borlänge!

Här arbetar vi passionerat för din upplevelse och förväntade resultat av ditt fordons nya dekor.

Värdegrunder: Profession / Långsiktighet / Trygghet

Boka foliering i Borlänge

Professionalitet, långsiktighet och trygghet är våra ledstjärnor i strävan efter att etablera en långsiktig relation med dig. Som leverantör är vi beredda att göra det som krävs för att göra dig nöjd, och se vår höga kvalitetsnivå.

Våra kunder kan och ska förvänta sig ett resultat som är i enlighet vad vi kommit överens om. Detta förslag visa i en tydlig 3D-modell. Denna godkänns innan produktionen påbörjas och sker utifrån den tidsplan som är satt. Detta med god kommunikation och utan oväntade kostnader.

Läs mer här

Vilka är Wrapchamp i Borlänge?

Vår studio är en del i en kedja för bilwrapping och fordonsdekor som etablerar sig över hela Sverige. Här får du hjälp av certifierade applikatörer som levererar slutresultat av hög nivå, och utifrån material av hög kvalitet. Samtliga av våra studios erbjuder helhetslösningar, för hela fordonsparker. Men även du med enskilda fordon är välkommen.

Vår ambition är att bli störst inom vår nisch i Europa. Detta är något som vi ska uppnå genom att vara de skickligaste inom vår bransch. Som kund kan du känna dig trygg i att hanteringen av ditt eller dina fordon är marknadens bästa. Allt med kvalitetssäkring - naturligtvis.

Viktor Larsson Studioansvarige Borlänge Profilbild

Jag är din kontakt

Viktor Larsson heter jag och är din kontaktperson för WrapChamps studio i Borlänge.

Jag har ett gediget bilintresse och har arbetat i olika former kring bilar sedan tonåren.

Jag är mån om din upplevelse hos oss och jag arbetar passionerat för att uppnå bästa resultat varje dag.